Birthday!

Jeg glæder mig altid som et lille barn til min fødselsdag og det er også selvom jeg efterhånden er ved at blive gammel (har netop rundet de 21 år). Men jeg synes nu, at der er noget hyggeligt ved at have fødselsdag og det er selvfølgelig ikke kun på grund af gaverne. Det er lige så  meget på grund af familiehyggen samt en god undskyldning for at spise kage 🙂

Jeg fejrede igår fødselsdag for min svigerfamilie og havde i den forbindelse forsøgt at bage to lækre kager. Jeg havde blandt andet forsøgt mig med en Snickers kage, som i den grad kan anbefales, selvom den nok ikke er den sundeste af slagsen. Men så må man knolde lidt ekstra i fitness centret 😉 Jeg havde derudover lavet en chokolade/banan lagkage, for lagkage og fødselsdags – fester går hånd i hånd efter min mening.

Jeg fik nogle skønne gaver, blandt andet en Tiger of Sweden clutch fra min fantastiske kæreste.

Tiger of Sweden taske

Tiger of Sweden taske

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *