Inspiration til pakkekalender/adventkalender

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker jul og alt hvad der hører sig til, og da det snart er jul, kan jeg lige så godt begynde at tage glæderne på forskud. Det er specielt glæden ved at give gaver, jeg synes er fantastisk ved julen. Jeg er lige nu i gang med at finde på advents gaver til min kære kæreste, men det er lettere sagt end gjort. Jeg lægger lige lidt billeder ud som inspiration til hvordan man kan pakke sin pakkekalender/adventskalender ind 🙂 Jeg håber, at i finder dem inspirerende!

  • Den retro præget pakkekalender
  • Pakkekalenderen med det alternative gavebånd i form af avispapir.
  • Pakkekalenderen til den glade øl drikker

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *