Posts in Category: Uncategorized

Inspiration til pakkekalender/adventkalender

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker jul og alt hvad der hører sig til, og da det snart er jul, kan jeg lige så godt begynde at tage glæderne på forskud. Det er specielt glæden ved at give gaver, jeg synes er fantastisk ved julen. Jeg er lige nu i gang med at finde på advents gaver til min kære kæreste, men det er lettere sagt end gjort. Jeg lægger lige lidt billeder ud som inspiration til hvordan man kan pakke sin pakkekalender/adventskalender ind 🙂 Jeg håber, at i finder dem inspirerende!

  • Den retro præget pakkekalender
  • Pakkekalenderen med det alternative gavebånd i form af avispapir.
  • Pakkekalenderen til den glade øl drikker

 

 

 

 

Julepynt fra Ferm Living

Er der andre end mig, som har fået øjnene op for det utrolig smukke julepynt fra Ferm Living som er på gaden med nu?! Nu glæder jeg mig endnu mere til den 1. december, så jeg kan pynte min lille lejlighed med dette fine julepynt 🙂 De fine nuancer af pastelfarver, tern og prikker giver et moderne twist til ens boligindretning i forhold til de traditionelle røde og hvide farver 🙂

 

Et lille udsnit fra min lejlighed

Her ser i et lille udklip af elementer fra min lejlighedsindretning. Der vil selvfølgelig komme flere løbende. Som i kan se, er min køkkenplads ikke særlig stor, men jeg har forsøgt at gøre det lidt hyggeligt ved hjælp af stearinlys. Når vi snakker om stearinlys, så synes jeg at “Endless light” cube med 9 lys er utrolig flot og skaber en fredfyldt og hyggelig stemning. De er normalt rimelig dyre, men jeg var så heldig at falde over den til Herningmessen 2013 til blot 150 kr. så den måtte jeg eje!

  • Mit lille køkken

Birthday!

Jeg glæder mig altid som et lille barn til min fødselsdag og det er også selvom jeg efterhånden er ved at blive gammel (har netop rundet de 21 år). Men jeg synes nu, at der er noget hyggeligt ved at have fødselsdag og det er selvfølgelig ikke kun på grund af gaverne. Det er lige så  meget på grund af familiehyggen samt en god undskyldning for at spise kage 🙂

Jeg fejrede igår fødselsdag for min svigerfamilie og havde i den forbindelse forsøgt at bage to lækre kager. Jeg havde blandt andet forsøgt mig med en Snickers kage, som i den grad kan anbefales, selvom den nok ikke er den sundeste af slagsen. Men så må man knolde lidt ekstra i fitness centret 😉 Jeg havde derudover lavet en chokolade/banan lagkage, for lagkage og fødselsdags – fester går hånd i hånd efter min mening.

Jeg fik nogle skønne gaver, blandt andet en Tiger of Sweden clutch fra min fantastiske kæreste.

Tiger of Sweden taske

Tiger of Sweden taske

 

Nu skal det være

Hej!
Jeg har i langtid leget med tanken, om at starte min egen blog, så nu skal det være! Min blog vil primært sætte fokus på min store passion for bolig indretning, sans for detaljer, hjemmelavede projekter samt det jeg finder inspirerende.

Jeg håber, at i har lyst til at læse med og vil finde mine indlæg interessante og brugbare.

– Camilla Michelle